DUBAİ VİZESİ Mİ GEREKLİ ?

Türkiye'de ilk ve tek online Dubai vizesi

3 adımda Dubai vizesi

Dubai Konsolosluğu & Dubai Vizesi

Dubai Vizesi İçin Gerekli Evrak ve Şartlar

• Dubai vizesi geçerliliği vize onaylandığı gün itibari ile 58 gündür. 58 gün içinde yolcu Dubai’ye giriş yapmalıdır.

• Yolcunun BAE’ye ( Birleşik Arap Emirlikleri ) giriş yaptığı tarih itibari ile 29 gün sonunda ülkeden çıkması zorunludur.

• Yolcuların 29 gün sonunda BAE’den ( Birleşik Arap Emirlikleri ) çıkış yapmaması durumunda her yolcu için 3.000 USD cezai yaptırım uygulanmaktadır.

• Vizenin sistem girişi yapıldığı gün itibari ile 2 ile 4 iş günü sonunda olumlu olumsuz değerlendirilmesi sonuçlanacaktır.

• Dubai Vize Servisine yapılan başvurular 09.00 – 16.00 saatleri arasında işleme alınır.

• 7 Gün 24 Saat başvuru yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi alınan başvurular en erken Pazar günü işleme alınır. 

• Sadece umumi pasaportlara vize uygulanmaktadır. Yeşil ve diplomatik pasaportlar vizeden muaftır. 

Online Dubai Vizesi Almak İçin;

Pasaportunuzun BAE’ye (Birleşik Arap Emirlikleri) girişten itibaren 6 ay süreyle geçerli olduğundan emin olun.

Online başvuru yapmadan önce tüm vize kurallarını ve şartlarını okuyun.

Pasaportunuzda fotoğrafın bulunduğu çipli sayfayı renkli taratıp JPEG dosyası biçiminde kaydetmelisiniz.

Başvuru sırasında fotoğrafınızın yeni çekilmiş olması gerekmektedir. Net ve renkli biçimde taratılmamış fotoğraflar kabul edilmez. 

Online başvuru seçeneğine tıkladıktan sonra formu ve istenilen belgeleri sisteme kaydediniz.

İstenilen evrakları ve formu eksiksiz bir şekilde tamamladığınızdan emin olduktan sonra ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. 

 

Ödemeniz ve evraklarınız bize ulaştığı an başvurunuz işleme alınacaktır. Vize ücretleri için tıklayınız.

Vizenizin durumunu Başvuru Sorgulama bölümünden takip edebilirsiniz. 

BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) vizenizi onaylandıktan sonra vizeniz size maille gönderilecektir.  Vizenizi yazdırıp saklamalısınız.

Eğer 18 yaş altı çocuklar için başvuru yapacaksanız öncellikle 1. dereceden akraba ya da çocuktan sorumlu kişinin (okul gezisi esnasında yetkili öğretmen) başvurusunu yapınız. 

Not: Dubai’ye giriş yapmadan önce Dubai polisine vize onay sayfanızı göstermek zorundasınız. Lütfen seyahatten önce çıktısını alıp pasaportunuzun arasında saklayınız. 

 

ÖNEMLİ NOT : BAE Göçmenlik Ofisi'nin yaptığı soruşturma süreci kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bu sebeple vize onayınız gelmeden seyahatinizi kesinleştirmemenizi tavsiye ederiz.

 

Patronumun Dubai’de bir fuara katılması gerekiyordu. Benden vizeyle ilgili işlemleri halletmemi istedi. Bu site sayesinde patronumun çok hızlı bir şekilde vize almasını sağlamış oldum. 

Emine Başçıoğlu

İstanbul

Daha önce vizesi çıkmadığı için birçok kez uçak bileti parasını yakmış birisi olarak vizemin bu kadar kısa sürede elime ulaşması beni gerçekten çok şaşırttı

Kenan Öz

Ankara

Vizemin bu kadar çabuk ve kolay çıkacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Bu site sayesinde Dubai’ye daha sık ve kolay bir şekilde seyahat edebileceğim. Bana bu kolaylığı sağladığınız için teşekkür ederim. 

Esra Balcı

İstanbul

Dubai’ye vize alma konusunda benim gibi çalışan ve kısıtlı vakti olan insanlar için çok iyi bir hizmet sunuyorsunuz. Pazartesi yaptığım vize başvurum Salı günü mail adresime gönderilmişti.

Adnan Ünsal

İstanbul

Dubai’de çok önemli bir iş toplantısına gitmem gerekiyordu. Yoğunluğumdan dolayı vize işlemim en sona kaldı. İnternetten araştırma yaparken bu siteyle karşılaştım. Vizem başvuru yaptığımın ertesi günü bana ulaştı. Aynı zamanda vizemin durumunu kontrol etme şansım da oldu.Bu sayede çok hızlı ve zahmetsiz bir şekilde seyahatimi gerçekleştirmiş oldum.

Hüseyin Yılmaz

Tekirdağ

İstanbul’da yaşamayanlar için gerçekten mükemmel bir site. Adana’dan başvuru yaptım vizem ertesi gün mailime gelmişti. Bu hizmeti sunan herkese çok teşekkür ederim.

Sibel Taşçı

Adana

Please reload

Müşteri Yorumları

Dubai Turistik Vize İşlemleri Hakkında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’ne bağlı Dubai Emirliği’ne turistik amaçlı seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus Pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ülkeye giriş yapabilmek için Dubai Turistik vizesi için vize başvurusu yapmalıdır. Hizmet Pasaportu, Hususi Pasaport ve Diplomatik Pasaport hamili olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Dubai Emirliği’ne Turistik amaçlı yapacakları seyahatler için Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye arasında vize anlaşmasına göre Dubai Turistik vizesi işlemlerine tabi tutulmazlar. Ancak bu durum 180 gün içerisinde 90 günü aşmayan seyahatler için geçerlidir. Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’ye Turistik amaçla yani gezi, eğlence, tatil gibi sebeplerle seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) pasaport hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için Kısa Süreli Dubai Turistik Vizesi ve Uzun süreli Dubai Turistik Vizesi olmak üzere iki çeşit Dubai Turistik Vizesi uygulaması bulunmaktadır.